Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече да знае за самолет на ВВС

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече да знае за самолет на ВВС
Коментари Харесай

Тръмп отрече да кара правителството да ползва негови хотели

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли да знае за аероплан на Военновъздушни сили на Съединени американски щати, който е кацнал на летище наоколо до курорта " Търнбери ", Шотландия, чийто притежател е той, както и за решението на екипажа на самолета да остане в курортния комплекс за една нощ. Тръмп сподели, че " не знае нищо " за това, не има летището, само че добави, че явно военните  " имат добър усет ".

Той отхвърли и да е знаел за решение на вицепрезидента Майк Пенс да остане за една нощ в различен курорт, благосъстоятелност на Тръмп - голф комплекса " Донбег " в Ирландия, като сподели, че фамилията на Пенс живее там и че той е желал да спре при тях и да ги види по време на европейското си посещаване.

Военновъздушни сили на Съединени американски щати оповестиха, че стартират инспекция на престоите в курорта на Тръмп в Търнбери и на засиленото потребление на близкото летище Престуик. Междувременно демократите в Камарата на представителите започнаха следствие на решението на Майк Пенс да посети Донбег, като го упрекнаха в пренасочване на пари от данъкоплатци към бизнеса на президента Тръмп.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР